Topping de pizza. Care sunt cele mai îndrăgite toppinguri de pizza?

Topping de pizza. Care sunt cele mai îndrăgite toppinguri de pizza?

 

 

Pizza este una dintre cele mai versatile tipuri de mâncare, poate fi servită la locul de muncă, la o seară liniștită în confortul locuinței tale, la o petrecere alături de cei dragi, în drumeții și chiar pe malul mării alături de jumătatea ta. Pizza este îndrăgită de foarte multe persoane deoarece poate avea toppinguri diverse, potrivite pentru gusturile fiecăruia!

Dacă vrei să aflii care sunt cele mai îndrăgite toppinguri de pizza din întreaga lume, atunci consultă lista următoare, găsește ingredientele tale favorite și vezi ce pizze ți se potrivesc!

Toppingul reginei

Pizza Margherita va avea întotdeauna un gust aparte, un gust al regalității! Dacă vrei să mănânci ca o regină, atunci trebuie doar să deguști aromele noastre cu sos pomodoro, mozzarella fior di latte și busuioc proaspăt. Pizza Margherita este o pizza simplă, însă plină de savoare! Poate fi servită drept gustare între mese sau chiar la evenimentele casual și formale la care participi.

Toppingul pentru toată familia

O bază delicioasă și plină de gust cu sos pomodoro și mozzarella fior di latte poate da startul la foarte multe arome gustoase de pizza, în special pentru cea Quattro Staggioni! Acest topping poate fi considerat toppingul familiei deoarece fiecare felie are personalitatea ei, cu șuncă prosciutto cotto, salam spianata, ciuperci proaspete, măsline verzi și Kalamata și busuioc proaspăt, pizza va mulțumi fiecare papilă gustativă a familiei. Este un deliciu clasic, pe care-l vei întâlni în fiecare colț al lumii!

Toppingul preferat al lui Jerry

Exact! O pizza demnă de Jerry, șoricelul din Tom și Jerry, este brânza! Așa că dacă îți place să încerci o gamă extinsă de brânzeturi, fiecare cu un gust aparte, atunci cu siguranță trebuie să comanzi cel puțin o dată în viață pizza Quatro Formaggi. Asemeni numelui, pornind de la blatul cu care te-ai obișnuit deja, vei avea ocazia să încerci cele 4 brânzeturi celebre: Mozzarella fior di latte, blue cheese, emmental, brie. Dacă simți că acestea nu sunt de ajuns, nu îți face probleme! Noi îți punem la dispoziție un concept nou, o pizza Cinque Formaggi la care am adăugat brânza provolone.

Toppingul carnivor

Pentru cei care preferă un gust autentic de carne îi invităm să încerce Pizza Salami. Este o pizza clasică ce oferă un plus de energie încă de la prima mușcătură. Datorită combinației de salam spinata și busuioc proaspăt, este ideală de servit atât în sezonul rece, deoarece căldura și savoarea acesteia va înlătura frigul, dar și în perioada călduroasă a anului, când o poți împărți cu prietenii la un film în confortul locuinței tale!

Cu atât mai mult, dacă simți că un singur sortiment de carne nu este suficient, noi îți oferim o pizza cu 3 sortimente aparte, Trio Carne, creată din: sos pomodoro, mozzarella fior di latte, prosciutto cotto, salam spianata, carnaciori, chivas. Cu toate acestea, este o mâncare ce se savurează încet pentru a simți fiecare condiment și ingredient!