Soluții rapide de catering pentru petreceri

Soluții rapide de catering pentru petreceri

Petrecerile de la locul de muncă, aniversările sau evenimentele momentelor memorabile din viața ta pot crea anumite dificultăți atunci când trebuie să te gândești la meniul pentru mâncare și băuturi. Nu ai timpul necesar pentru a face aperitivele dorite, însă vrei să fii o gazdă bună și să-ți răsfeți invitații.

Chiar dacă te pregătești pentru o petrecere mică la locul de muncă sau o întâlnire cu toate persoanele cunoscute și dragi ție, iată care sunt cele mai bune soluții culinare și meniuri de mâncare pe care le poți comanda!

Pizza

Indiferent de petrecerea pe care urmează să o organizezi, o soluție rapidă și îndrăgită de toată lumea este de a comanda mai multe sortimente de pizza! Pentru evenimentele de la locul de muncă, fiecare va putea să aleagă sortimentul favorit, în funcție de ceea ce comanzi, și să continue conversația cu colegii, fără a trebui să se așeze în mod special la o masă.

În același chip, dacă organizezi petrecerea la tine acasă, atunci tuturor le va fi ușor să mănânce fără a întrerupe jocul de societate început. Te poți șterge rapid cu un șervețel, fără a păta cărțile sau celelalte accesorii ale boardgame-ului.

Este întotdeauna bine să discuți cu musafirii pentru a afla care sunt pizzele lor favorite, însă din deliciile Antica Pizza îți recomandăm o varietate de produse, printre care: Prosciutto e Funghi - pentru toate gusturile și probabil printre cele mai îndrăgite sortimente, Mela Formaggio Blu - pentru cei pasionați de bucătăria italiană și franțuzească deopotrivă, Rustica - pentru un gust autentic sau Vegetariană - pentru gustul fresh al legumelor, dar și pentru cei care țin un regim special. Poți opta între pizza normală cu 32 cm sau grande cu 50 cm.

Bufet Suedez

O altă idee excelentă de catering este să organizezi un bufet suedez cu diferite produse culinare și mâncăruri. Astfel, fiecare se poate servi cu alimentele favorite și, asemeni meniului cu pizza, se poate așeza unde dorește sau chiar să mănânce o gustărică rapidă lângă bufet.

Printre cele mai îndrăgite sotimentente de aperitive și delicii culinare sunt: bruschetele, mini-sandwichurile cu diferite creme de brânză sau pate, salatele de crudități sau cele de sezon, murăturile, grătar: pui, porc, mici, pește, cartofi prăjiți, legume, orez și mix de baghete sau chifle. Alături de acestea, ai ocazia să alegi și o gamă extinsă de băuturi răcoritoare, cu alcool sau cafea.

Sursă foto: https://www.pexels.com/photo/food-restaurant-man-hands-8922189/

Sandwichuri

Cui nu-i plac sandwichurile? Sunt o alegere excelentă pentru petrecerile alături de prieteni sau pentru prânzuri delicioase la locul de muncă. Acestea pot fi mâncare ca atare sau chiar încălzite la microunde, în funcție de ingrediente. Vei mulțumi pe toată lumea cu un buget redus, și vei putea alege mai multe sortimente de sandwich-uri: cu cașcaval, cu mezeluri, cu snitel de pui, vegetarian, cu pește, sandwich mediteranean, italienesc, cu ou sau cu alte alimente.

Platouri de petreceri

Platourile de petreceri sunt concepute pentru mai multe persoane. De exemplu poți comanda pachete pentru 2, 4, 6, 8 sau 10 persoane. Acestea pot fi alese în funcție de preferințele unui grup. Platourile pot fi reci: cu biluțe de brânză, bruschette, brânzeturi, struguri, mezeluri, măsline, legume și fructe sau platouri calde: cu grătar, garnitură, salată, cașcaval pane și alte delicii gătite.

Meniu Burger

Pentru o pauză de la dans sau de la conversații, întotdeauna este binevenit un meniu burger. Acestea pot fi comandate personalizat pentru fiecare invitat sau coleg în parte, astfel încât toată lumea să se bucure exact de gustul pe care și-l dorea! Majoritatea meniurilor conțin pe lângă burger (hamburger sau cheeseburger), o porție de garnitură și o băutură răcoritoare.

Sursă foto:

https://www.freepik.com/free-photo/friends-having-pizza-party-dinner_12952775.htm?query=friends%20pizza

Dacă vrei să dai o petrecere împreună cu familia și cei mai buni prieteni ai tăi, organizezi un prânz la locul de muncă sau o masă festivă într-un teambuilding, atunci contactează-ne pentru a primi cea mai bună ofertă, alături de produse alese cu grijă și mâncăruri gata de savurat!