Ce rețete de pizza includem în dieta noastră primăvara

Ce rețete de pizza includem în dieta noastră primăvara

Pe măsură ce ieșim din amorțeala iernii cu dorința de a întâmpina cum se cuvine schimbarea sezonului, corpurile noastre încep să tânjească după soare și căldură. Visăm la copaci înfloriți și mâncăruri proaspete și aromate. O modalitate excelentă de a crește entuziasmul generat de venirea primăverii este să consumi în stare pură sau să incluzi în rețete produse de sezon, care asigură toți nutrienții necesari organismului.

Nu numai că papilele tale gustative se vor bucura de aromele care provin de la produsele sezoniere de primăvară, dar și starea de spirit se va îmbunătăți considerabil, vei avea mai multă energie și poftă de viață. Produsele de primăvară (în special legumele cu frunze verzi) sunt, de asemenea, cunoscute pentru proprietăți alcalinizante și detoxifiante, adică fix ceea ce are nevoie organismul nostru după o iarnă petrecută mâncând alimente mai consistente sau bogate în grăsimi.

Nu doar salatele proaspete sunt asociate cu primăvara. Există o multitudine de feluri de mâncare ce înglobează ingrediente sănătoase, printre care și pizza.

Antica Pizza a pregătit o selecție de rețete gustoase și sănătoase, numai bune pentru a îmbrățișa aromele primăverii!

  1. Pizza Vegetariană

Dacă nu ești un vegetarian convins, atunci este foarte posibil ca în perioada sărbătorilor să fi făcut mici excese alimentare. Nu e de mirare, având în vedere că bucătăria tradițională cuprinde o mulțime de preparate din carne - binecunoscutele sarmale, tobă, cârnați de casă și lista poate continua. Așa că, un mic detox îți poate prinde bine, iar dacă nu vrei să alegi soluția “extremă” (salate), poți opta pentru o pizza sănătoasă, doar cu legume și brânză.

Pizza Vegetariană conține un delicios sos pomodoro, roșii cherry proaspete, rucola, măsline, porumb, ciuperci și ceapă. Beneficiile nutritive ale unei salate îmbinate cu gustul inconfundabil al unei pizza de calitate! Sună grozav, nu?

  1. Un Po Di Spinachi

Nu degeaba spanacul este “elixirul” lui Popeye, care îi conferă energie și putere cât cuprinde.

Poate că nu a fost niciodată mâncarea noastră preferată (cel puțin nu când eram mici), dar spanacul este bogat în vitamine, minerale și fitonutrienți precum potasiu, magneziu, zinc,  fier și calciu.

Nu este doar un aliment sănătos, ci poate fi integrat cu brio în rețete delicioase, precum Pizza Un Po di Spinacchi, cu o notă subtilă de spanac, dar suficient cât să beneficiezi de proprietățile lui nutritive. În combinație cu sosul bianco și pancetta, rezultă un adevărat deliciu, ideal pentru o masă gustoasă și sățioasă.

  1. Pizza Fresca

Un adevărat amalgam de arome îmbietoare și proaspete, care aduc primăvara în farfurie- așa putem descrie Pizza Fresca. Dacă îți dorești o masă lejeră și sănătoasă, care să cuprindă legume gustoase, alege această rețetă inedită semnată Antica Pizza. Un trio de ciuperci murate, roșii uscate, anghinare și rucola sunt ingredientele cheie care te vor cuceri iremediabil de la prima felie!  

Cu o floare poate că nu se face primăvară, dar cu o pizza potrivită, da! Plasează acum o comandă online, iar pizza va ajunge la tine cât ai clipi, delicioasă și aburindă!