3 motive numai bune pentru a comanda oricând o pizza de la noi

3 motive numai bune pentru a comanda oricând o pizza de la noi

Dacă îți este poftă de momente speciale alături de cei dragi, noi venim rapid la ușa ta cu cele mai savuroase pizza. Uită azi de grija pentru pregătirea mesei și invită-i pe toți la o felie de pizza așa cum își dorește fiecare.

Vezi cum arată meniul nostru, pune în coș ce sortimente de pizza vrei, iar după ce ai finalizat comanda, am și plecat spre tine! Cât despre motivele pentru care să comanzi de la Antica Pizza, iată doar câteva dintre cele mai inspirate:

Gătitul mai poate aștepta până mâine

Dacă programul încărcat de la birou nu iti mai permite să mai gătești diseară, acesta nu este neapărat unul lucru chiar atât de rău. Îți este foame, însă nu ai apucat să pregătești nimic? Atât timp cât ne ai pe noi la doi la doar câteva click-uri distanță, ziua se termină întotdeauna bine.

Dacă nu îți mai vine acum să deschizi focul, să cureți, să speli, sa aștepți ca bucatele să se rumenească bine pe toate părțile, înțelegem perfect! Gătitul trebuie să fie o plăcere, nicidecum o corvoadă, mai ales atunci când urmează după o zi dificilă la birou.

 Vrei doar să te bucuri de cina perfectă în fața serialului tău preferat, alături de apropiații tăi, unde altundeva decât acasă? Comandă acum cele mai bune sortimente din locul în care prepararea lor este ridicată la rang de artă: Antica Pizza.

Momentele frumoase se celebrează așa cum trebuie

Știi bine că pofta de distracție vine întotdeauna savurând o pizza bună! Indiferent de momentul fericit din viața ta, avem câte un sortimente pentru fiecare: pizza pentru carnivorii din gașcă, pizza pentru vegetarieni, sosuri numai bune de avut la momente unice, iar lista poate continua.

Oricând este un moment potrivit pentru a celebra succesele din viață, fie acestea cât de mici. Iar noi venim cu pizza făcută ca la carte, pentru toți cei care știu să aprecieze fiecare zi, așa cum este ea. Party la birou? Ziua de naștere a celui mic? Prima seară de concediu din acest an?

Ai atât de multe motive pentru a te bucura alături de noi, încât fiecare zi se poate transforma într-o sărbătoare a celor mai frumoase experiențe senzoriale.

Îți este pur și simplu poftă de o pizza bună

Asta da motiv pentru a comanda online pizza de la noi! Dacă înțelegi exact ce înseamnă o “pizza buna”, te afli în locul potrivit.

Avem pentru tine cele mai populare sortimente pe care le-a oferit cu drag Italia întregii lumi, adaptate farmecului acestor locuri, că doar iubim atât de mult mâncarea bună cu un strop de “acasă”.

Ce n-ai mai mancat tu de ceva timp? O Marinara cum nu este alta în oraș? Dar ce-ai zice de o Prosciutto Funghi, cu ingrediente selectate cu grijă pentru poftele tale? Sau poate că preferi o pizza calzone (închisă), umplută cu mirodenii ce îți lasă gura apă?

Indiferent de poftele tale, livrăm rapid pe gustul tău, acolo unde tu ne chemi. Găsești în fiecare zi un motiv numai bun pentru a lua o pizza sau mai multe de la Antica Pizza.  

Așa că așteptăm comanda ta online și până când îi aduni pe toți cei dragi la masă, noi am și ajuns! Nu uita de sosuri, nu uita de sucuri, pentru ca festinul să fie unul așa cum vreți!